google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Succesvoller coachen? Ontdek de drijfveren van je cliënten op donderdagen 10 en 17 juni 2021

Hoe werkt verandering van leefstijlgewoonten in de hersenen van mensen? Hoe kun je als leefstijlcoach het proces naar blijvende verandering effectief ondersteunen? Ontdek de ware drijfveren van je cliënten en boek meer succes!Schrijf je nu in voor deze succesvolle 2-daagse training van Gezond & Weldoen voor gevorderde leefstijlcoaches en voedingsdeskundigen. De cursus wordt aangeboden via een virtual classroom (ZOOM). Je kunt deze studie gewoon vanuit huis volgen.Voor wie?


Deze post hbo training is bedoeld voor diëtisten, gediplomeerd gewichtsconsulenten, multidisciplinair geschoolde leefstijlcoaches en pastoraal werkers die hun coachtechnieken willen verfijnen. Je krijgt les van drs. Anniek Sturm. Zij is CRKBO geaccrediteerd docent, voedingsdeskundige en BRAVO-leefstijlcoach.Wat leer je?


Aan de orde komen de fases van gedragsverandering, de logische niveaus van gedragsverandering, de werking van het brein en verfijning van gesprekstechnieken, om cliënten te kunnen begeleiden bij gedragsverandering op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl. Je krijgt praktische handvatten om in consulten te herkennen op welk niveau de cliënt zijn doelen wil behalen en hoe die samenhangen met de diepere motivatie, overtuigingen en identiteit van de cliënt. Je krijgt een kijkje in het brein van de cliënt en je leert nét dat stapje verder te gaan als het gaat om het SMART formuleren van doelen voor het behandelplan. Het doel is dat de cliënt meer intrinsiek gemotiveerd raakt 'om ervoor te gaan'.
Onderwerpen die aan de orde komen op de achtereenvolgende dagen zijn:


Dag 1: inleiding gedragsverandering - wat is gedrag - het brein (3-lagig brein, bewust/onbewust, habit loop, methode kleine stappen) - motivatie (ASE model, randvoorwaarden, logische niveaus, coaching) - casuïstiek.


Dag 2: gedragsverandering en stressfysiologie - intentie (stages of change, behavioral change techniques) - barrières en vaardigheden - motivational interviewing - casuïstiek.Data 2021 (*):


· Woensdagen 10 en 24 maart


· Donderdagen 10 en 17 juniTijden


Van 9.30 tot 15.30 uur (incl. pauzes)BGN studiepunten


Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.


Lid van de BGN? Dan krijg je 5 studiepunten.Kosten


Kosten: 139,00 euro (ex btw)


Gezond & Weldoen cursisten krijgen 10% korting.Aanmelden


Om te reserveren mail naar: info@gezondenweldoen.nl


Reageer snel want vol = vol. Maximaal 12 personen per groep.


Reserveringen worden op volgorde van betaling vastgelegd.(*) onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen (minimaal 5 cursisten).

Comments


bottom of page