google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

CURSISTEN OVER ONZE OPLEIDINGEN

LR ceesa van slooten jeans.jpg

Ceesa van Slooten, Groningen

Verpleegkundige

Basisopleiding Gezond & Weldoen leefstijl

"In 2018 volgde ik, met veel plezier, de basisopleiding tot Leefstijlcoach bij Gezond en Weldoen. Eens in de twee weken werd er tijdens een lesavond ingegaan op de voorbereide lesstof. Onderwerpen als onder ander voeding, sport en beweging, ontspanning, meten en wegen en coaching kwamen voorbij. Alles werd gebaseerd op de vijf BRAVO-principes.  Gezond & Weldoen een eigen leefstijlplan ontworpen,  ‘Leefstijl natuurlijk in balans’.Na de basisopleiding voor leefstijlcoach kun je ermee werken, maar het hoeft niet, je kunt kiezen. Ik vond het een pittige opleiding, omdat het nieuw voor mij was. Na de opleiding voelde ik mij klaar om mensen te begeleiden.

 

Voor mij was de Bijbels holistische visie achter de theorie van de basisopleiding een fijne verdieping, die voor mij het belangrijkste verschil maakte. Ook vond ik de persoonlijke benadering van deskundige docenten met praktijkervaring in het werkveld erg prettig."

WILMA VD GEER.jpeg

Wilma van der Geer, Zwolle

Hbo psychomotorische therapeut /
 BRAVO leefstijlcoach

"Ik ben sinds 2014 betrokken bij Gezond & Weldoen. Een paar jaar geleden heb ik destijds als een van de eerste cusisten de basisopleiding afgerond. Die zag er toen iets anders uit dan nu. Voor mij was die basisopleiding een interessante bijscholing.  Ik ben Hbo opgeleid Psychomotorische therapeut en bewegingsagoog en werk nu inmiddels ook al een jaren als leefstijlcoach met een eigen praktijk. De tools die ik destijds heb geleerd bij

Gezond & Weldoen waren erg hulpzaam en zijn gericht op wat een cliënt in de praktijk nodig heeft om elke keer kleine stappen te zetten naar een blijvend resultaat. De opleiding richt zich niet alleen op voeding maar op de mens als geheel. Beweging en ontspanning zijn naast voeding ook belangrijke pijlers om te zorgen dat een client weer lekker in zijn vel komt te zitten. Het is erg fijn om een team om je heen te hebben; toen ik net begon als starter, maar ook nu, als ik tegen dingen aanloop waar ik zelf niet uitkom. 

Gezond & Weldoen bestaat uit een mooie groep professionals die elkaar helpen en ondersteunen."

arianne van hoften portet coach gezond e

Arianne van Hoften, Oosterhout (NB)

Orthomoleculair diëtist / BRAVO leefstijlcoach

Er zijn diverse leefstijlprogramma’s echter Gezond  & Weldoen onderscheidt zich als organisatie door het fundament waarop alles gestoeld is, Gods Woord. Dat maakt voor mij het verschil.
We zien helaas steeds meer vermenging van goede reguliere methoden met allerlei niet Bijbelse spirituele invloeden en juist daarvoor dienen we als christen waakzaam te zijn.

God zegt in 1 Tess.5:21: 'Onderzoek alles en behoud het goede'. Gezond & Weldoen wordt kundig beheerd en de lesstof wordt voortdurend zorgvuldig getoetst.
De opleiding als leefstijlcoach wordt steeds geactualiseerd en is breed inzetbaar. Bovendien is het voor mij altijd inspirerend wanneer wij als coaches elkaar ontmoeten en zo onze passie voor Jezus en ons vak met elkaar kunnen delen. We vullen elkaar in het team mooi aan en kunnen zo allerlei mensen ondersteunen met hun gezondheid zodat zij in hun kracht komen."

roeland zeevenhoven gli blcn geaccredite

Roeland Zeevenhoven,

Helden

GLI coach / BRAVO Plus

De korte bijscholing Leefstijlcoach BRAVO Plus™ heeft me direct bruikbare tools in handen gegeven die ik momenteel inzet bij de uitrol en uitvoering van de Gecombineerde Leefstijl Interventie. Mijn klanten reageren er bijzonder goed op en ze vinden het nog leuk om te doen ook. De lessen van de BRAV0 Plus opleiding worden praktisch ingestoken waardoor het geleerde makkelijker beklijft. De enthousiaste manier van doceren maakt het daarbij leuk om de lessen bij te wonen.  Als aanvulling op een basisopleiding- of als tussenstap naar een gerichte HBO opleiding beveel ik deze opleiding sterk aan."

claudia dorland foto.jpg

Claudia Dorland, Arnhem

BGN gewichtsconsulent / 

BRAVO Plus

"De BRAVO Plus opleiding van Gezond & Weldoen heeft mij duidelijke en praktische tools voor in de praktijk opgeleverd.Veel meer inzichten en dus meer inhoud voor mijn praktijk. Ik ga nu met meer zelfvertrouwen de consulten in en werk praktischer en niet trekkend aan mijn cliënten. Zo ontstaan er in de praktijk mooie inzichten en resultaten."

elise hector met hoofddoek.jpg

Elise Hector,

Amsterdam

Hbo gezondheidscoach /  BRAVO Plus

"Ik heb heel veel aan de BRAVO Plus ™ opleiding van Gezond & Weldoen gehad voornamelijk vanwege de praktische tools en alle formats. Die zorgen ervoor dat ik veel effectiever en meer resultaatgericht kan werken. Waar ik eerst telkens opnieuw het wiel aan het uitvinden was, kan ik nu volgens een bewezen effectief draaiboek en met zelfvertrouwen nieuwe cliënten aannemen. Daarnaast was het fijn om jullie te leren kennen en alle andere collega's. De behoefte aan intervisie is groot en ik houd graag contact."

bottom of page