google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Ontdek een Vitaal Leven met de Bijbel op Family7 vanaf maart!


Ben je op zoek naar inspiratie voor een gezond en vitaal leven voor lichaam, ziel en geest? Vanaf 8 maart presenteert Family7 de boeiende tv-serie 'Vitaal Leven met de Bijbel', gepresenteerd door Evert ten Ham. Een reeks van 13 afleveringen die wekelijks te zien zal zijn van 19.30 tot 20 uur, met diepgaande gesprekken voeren met experts op het gebied van vitaliteit, waaronder Rosaline Ratering-McDonald, schrijfster van het boek 'Vitaal Leven met de Bijbel', en oprichtster van opleidingsinstituut Gezond & Weldoen.

© Foto's Jeroen Postma Family7


Praktische onderwerpen voor directe toepassing

De serie behandelt praktische onderwerpen die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Na elke aflevering krijg je een uitdaging om mee aan de slag te gaan. Denk aan een vitaliteitscheck in aflevering 3, waarmee je jouw eigen score berekent en ontdekt waar verbetering mogelijk is.


Onderwerpen die verder aan de orde komen zijn verder onder meer:·      

 • Gezond leven als christen, waarom zou je?

 • Wat zegt de Bijbel over voeding voor en na de zondeval

 • Wel of geen varkensvlees of paling eten?

 • Gezonde zelfzorg

 • Zorg voor de naaste

 • Zorg voor de schepping

 •  Gezond denken

 • 0mgaan met stress en bezorgdheid

 • Schoonheid

 • Energie gevende en energie nemende emoties

 • Verslavingen en hoe daarmee te breken (ook suikerverslaving)

 • Gezondheidsvoordelen van wandelen

 •   Yoga ja of yoga nee?

·       En nog meer.

 
Verdieping en verbinding voor kerken

Voor kerken is via Gezond & Weldoen een supportpakket beschikbaar dat gekoppeld is aan de tv-serie en het boek. Dit pakket is bedoeld voor groepsbijeenkomsten rond de thema's op locatie, met verdieping en verbinding als centrale elementen. Kerken kunnen ook een leefstijlcoach van Gezond & Weldoen een presentatie laten verzorgen aan het begin of aan het eind van de groepsbijeenkomsten.


Rosaline McDonald benadrukt het idee dat kerken kunnen bijdragen aan een gezonde impact voor de samenleving. Het gaat niet alleen om het lichaam, maar ook om ziel en geest. Gods richtlijnen zijn universeel en dragen bij aan het welzijn van alle mensen.


"Kerken kunnen bijdragen aan een gezonde impact voor de samenleving. Het gaat niet alleen om het lichaam, maar ook om ziel en geest. Gods richtlijnen zijn universeel en dragen bij aan het welzijn van alle mensen." - Rosaline Ratering-McDonald, schrijfster van het boek Vitaal leven met de Bijbel


Supportpakket met eeuwigheidswaarde

Vanaf april is er via Gezond & Weldoen een supportpakket beschikbaar voor de kerken. Het supportpakket is voor geïnteresseerde cursusleiders en organisatoren van lokale Vitaal leven met de Bijbel groepen. `Samen kunnen we een nog groter gezond verschil maken, met verdieping, verbinding en zelfs met eeuwigheidswaarde.` De opbrengst van het supportpakket gaat voor de helft naar de goede doelen stichting van Gezond & Weldoen, ANBI Stichting Gratis Gezond, die leefstijl support biedt aan mensen die het anders niet kunnen betalen.


Meld je alvast aan bij Family7

Mis vooral deze kans niet om een vitaal leven met de Bijbel te ontdekken. Meld je aan bij Family7 als abonnee/sponsor voor slechts 3 euro per maand en krijg toegang tot de inspirerende serie. De afleveringen zijn ook on demand beschikbaar via Family7+. Aanmelden kan via deze link.


Begin vanaf 8 maart jouw reis naar een gezonder en vitaler leven met 'Vitaal Leven met de Bijbel' op Family7!


Nieuwsbrief

0ok via onze eigen nieuwbrief houden we je graag op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Gezond & Weldoen en mis geen enkele update, www.gezondenweldoen.nl


Comments


bottom of page