google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Landelijke actie tot 1 september met Leefstijlplan natuurlijk in balansWe wachten op een vaccin tegen Covid-19. Maar ondertussen kunnen we ook zélf ook iets heel belangrijks doen om je eigen gezondheid en die van je gezin te beschermen. Artsen zeggen: maak serieus werk van een gezondere leefstijl, vooral nu in corona tijd.


Leefstijlplan natuurlijk in balans voorziet op laagdrempelige wijze in die behoefte. Het programma komt uit de denktank van Gezond & Weldoen. De coaches van onze organisatie en inmiddels ook andere zorgprofessionals, werken ermee om cliënten op weg te helpen met onder meer gezondere voeding. In het programma zijn bijbels basics verwerkt, zoals veel groenten en fruit eten, minder vlees, meer vis en geen varkensvlees en andere onreine vleessoorten die niet gezond zijn.


Tot 1 september a.s. is er een landelijke actie om op een laagdrempelige manier kennis te kunnen maken met gezonde voeding als eerste stap richting een gezondere leefstijl. Met onder meer gezonde voeding kun je je immuunsysteem versterken en je weerstand tegen het coronavirus en andere ziekten versterken.

De leefstijlcoaches van Leefstijlplan natuurlijk in balans helpen je graag verder.


Voor meer informatie kijk op: www.leefstijlplannatuurlijkinbalans.nl/nieuws


Comments


bottom of page