google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

De 12 basics voor een gezonder leven (gratis E-book)


Begrijp jij het nog, al die tegenstrijdige adviezen over wat gezond is en wat niet?

De ene dag zijn koolhydraten goed voor je en de volgende dag gaan ze in de ban omdat je er dik van zou worden. Gluten ja of nee? Zuivel wel of niet? Biologisch, vegetarisch, veganistisch: weet jij het verschil en waarom?

Gezonde voeding is belangrijk, maar wat is gezond? En hoe zit het met de andere leefstijlbasics? Wel of niet elke dag sporten? Gezond slapen, hoe doe je dat? Wel of niet dagelijks een gezond (?) rood wijntje?

Leefstijlcoach Rosaline Ratering McDonald, oprichtster van Gezond & Weldoen (www.gezondenweldoen.nl), foto onder, schreef een lekker leesbaar boekje over 12 basics die voor iedereen te begrijpen en toe te passen zijn.

Terug naar het fundament

De boodschap is: terug naar het fundament, maar dan wel degelijk onderbouwd op basis van onder meer erkende richtlijnen van de Gezondheidsraad en het Kenniscentrum Sport & Bewegen, aangevuld met recente medische inzichten op het gebied van onder meer alcohol. En met extra diepgang vanwege aandacht voor ziel, geest en lichaam en onderbouwing waarom de bijbelse richtlijnen (Rosaline is christen) voor het welzijn van mens, dier en de hele schepping, zo gek nog niet zijn! Ook niet-christenen kunnen met dit boekje uit te voeten. "De 12 basics zijn universeel".

Kortom: een uniek boekje voor iedereen die serieus geïnteresseerd is in oplossingen voor een gezondere leefstijl die werken.

Als e-book gratis nu verkrijgbaar via www.degezondeleefstijlcoach.nl of mail naar: info@gezondenweldoen.nl onder vermelding van gratis e-book met code GW-GLC2020

Binnenkort ook als printversie verkrijgbaar inclusief persoonlijke vitaliteitscheck via www.gezondeleefstijlcoach.nl

Foto:

Rosaline Ratering McDonald, de schrijfster van De 12 basics voor een gezonder leven (Foto: Marjan Laban).

bottom of page