google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Succesvoller coachen? Ontdek hoe verandering van leefstijl werkt in de hersenen van je cliënten


Hoe werkt verandering van leefstijlgewoonten in de hersenen van mensen? Hoe kun je als leefstijlcoach het proces naar blijvende verandering effectief ondersteunen? Ontdek de drijfveren van je cliënten en boek meer succes als coach! Op donderdag 8 en donderdag 15 oktober 2020 verzorgt opleidingsinstituut Gezond & Weldoen weer een virtual training voor coaches over blijvende gedragsverandering. De BGN beloont deze coachtraining met 5 studiepunten.

Ben jij Hbo-opgeleid diëtist, gediplomeerd gewichtsconsulent of multidisciplinair opgeleid leefstijlcoach en wil je je coachingtechnieken verfijnen? Dan is 2-daagse training Ontdek de drijfveren van je cliënte een aanrader voor jou. Reageer snel want vol = vol. Max. 12 deelnemers per groep. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.


Neurofysiologische processen en stressfysiologie

Het zijn 2verdiepingsdagen voor de gevorderde leefstijlcoach, waarbij wordt ingegaan op de fases van gedragsverandering (Prochaska), logische niveaus van gedragsverandering en gesprekstechnieken (met name motivational interviewing) om cliënten te kunnen begeleiden bij gedragsverandering op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl. We besteden verder ruim aandacht aan leefstijl coaching vanuit de neurofysiologische processen in het mensenbrein, en de rol van stress bij gedragsverandering.

Praktische handvatten

Je krijgt praktische handvatten om tijdens je consulten te herkennen op welk niveau de cliënt zijn/haar doelen wil behalen en hoe die samenhangen met de diepere motivatie, weerstand, overtuigingen en identiteit van de cliënt en hoe om te gaan met stress situaties.

Je leert nét dat ene stapje verder te gaan als het gaat om het SMART formuleren van doelen voor het behandelplan, zodat de cliënt intrinsiek gemotiveerd blijft om door te gaan met een gezondere leefstijl.

Kosten

De kosten voor deelname aan deze 2-daagse coachtraining bedragen 99,- ex btw.


Accreditatie

De BGN beloont deze training met 5 studiepunten.


Aanmelden per omgaande

Wil je meedoen? Mail per omgaande naar: opleidingen@gezondenweldoen.nl


bottom of page