google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM

Eerder gepubliceerd:

Archive

Succesvoller coachen? Ontdek hoe verandering van leefstijlgewoonten werkt in de hersenen van je clië


Hoe werkt verandering van leefstijlgewoonten in de hersenen van mensen? Hoe kun je als leefstijlcoach het proces naar blijvende verandering effectief ondersteunen? Ontdek de drijfveren van je cliënten en boek meer succes als coach!

Ben jij Hbo-opgeleid diëtist, gediplomeerd gewichtsconsulent of multidisciplinair opgeleid leefstijlcoach en wil je je coachingstechnieken verfijnen? Dan is studiedag Ontdek de drijfveren van je cliënte een aanrader voor jou. Reageer snel want vol = vol.

Neurobiologische processen

Het is een verdiepingsdag coaching waarbij wordt ingegaan op de fases van gedragsverandering (Prochaska), logische niveaus van gedragsverandering en gesprekstechnieken (m.n. motivational interviewing) om cliënten te kunnen begeleiden bij gedragsverandering op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl. Ook besteden we aandacht aan leefstijlcoaching vanuit de neurobiologische processen in het mensenbrein.

Praktische handvatten

Je krijgt praktische handvatten om tijdens je consulten te herkennen op welk niveau de cliënt zijn/haar doelen wil behalen en hoe die samenhangen met de diepere motivatie, overtuigingen en identiteit van de cliënt. Je leert nét dat ene stapje verder te gaan als het gaat om het SMART formuleren van doelen voor het behandelplan, zodat de cliënt intrinsiek gemotiveerd blijft om door te gaan met een gezondere leefstijl!

Aanmelden: 2 data in 2020

Gezond & Weldoen biedt deze studiedag in 2020 voor het derde achtereenvolgende jaar aan. Je kunt kiezen uit 2 mogelijkheden. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname. Lid van de BGN? Dan ontvang je 2.5 studiepunten.

Optie 1: dinsdag 7 april 2020

Tijden: 10:00 – 16.30 uur (inloop vanaf 9.45 uur)

Locatie: Het Brandpunt, Postweg 18 in Doorn.

Kosten: inclusief koffie/thee en deelnamecertificaat 85,- euro (ex Btw )

Om je op te geven mail naar: info@gezondenweldoen.nl

Reageer snel want vol = vol.

Optie 2: op dinsdag 8 september 2020

Tijden: 10:00 – 16.30 uur (inloop vanaf 9.45 uur)

Locatie: Het Brandpunt, Postweg 18 in Doorn.

Kosten: inclusief koffie/thee en deelnamecertificaat 85,- euro (ex Btw )

Om je op te geven mail naar: info@gezondenweldoen.nl

Reageer snel want vol = vol.

Reserveringen worden op volgorde van betaling vastgelegd.

Aangesloten bij:

 

 

logo Ik zoek christelijke hulp.jfif

Sponsor van:

Volg ons:

Contact:

Mail: opleidingen@gezondenweldoen.nl

Telefoon: (31) (6) 48 43 97 61

KvK nummer: 09174397

BTW: NL 001544384B38

Bank nummer:  NL03ABNA 0445.39.40.48

 

©2020  GEZOND & WELDOEN - GEZONDHEIDSOACHES MET EEN MISSIE.  ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.. PRIVACY VERKLARING >>>