google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM Unieke studiedag Bijbel & Voeding op de boerderij bij drs. Esther Noordermeer op zaterdag 30 november 2019 in Wijngaarden

Unieke studiedag Bijbel & Voeding op de boerderij bij drs. Esther Noordermeer op zaterdag 30 november 2019 in Wijngaarden

June 26, 2019

 

WIJNGAARDEN – Op zaterdag 30 november 2019 vindt een unieke studiedag plaats voor christencoaches/leefstijlcoaches/voedingsdeskundigen die het boek de Hemelse Voedselbank van drs. Esther Noordermeer (foto) goed gelezen en bestudeerd hebben. 

 

Esther Noordermeer is sinds kort als gastdocente verbonden aan opleidingsinstituut Gezond & Weldoen voor christencoaches.

De studiedag wordt gehouden bij de schrijfster van het boek en haar man, thuis, op de hooizolder van hun boerderij in Wijngaarden. De hooizolder is tot comfortabel leslokaal verbouwd.  Alles wat je altijd nog wilde weten over Bijbel & Voeding kun je die dag aan haar vragen! Het is een prachtig vervolg op de basismodules Bijbel & Voeding en Leefstijlplan natuurlijk in balans van opleidingsinstituut Gezond & Weldoen (www.gezondenweldoen.nl/cursusaanbod)

 

Verdieping vanuit de Bijbel

Speciaal voor coaches en (oud-)cursisten van Gezond & Weldoen zal Esther Noordermeer verdieping in de lesstof aanbieden over ‘De Hemelse voedselbank’. Ook deelnemers die de studiedag Bijbel & Voeding van Gezond & Weldoen hebben gevolgd in 2016, 2017 en 2018 kunnen de bijzondere studiedag in Wijngaarden volgen.

 

Aan de orde komt verdieping vanuit de Bijbel met onder andere:

  • de motivatie van God om onderscheid te maken tussen rein en onrein vlees/vis.

  • wat zijn de zichtbare kenmerken die rein van onrein onderscheiden en wat zit er achter die kenmerken?

  • de Wet is toch voor de Joden? Wat kunnen, moeten of mogen wij ermee?

In het middagprogramma zal Esther ook ingaan op de rol van essentiële oliën in de Bijbel. Welke soorten komen we tegen en hoe werden die toegepast?

 

Werkvormen

Esther heeft een prettige onderwijsstijl en weet haar luisteraars altijd weer te boeien. Ze maakt gebruik van diverse werkvormen: (interactieve) lezing, plenaire – en groepsdiscussie, groepsopdrachten, vragen(v)uur. Haar onderwijs is niet alleen praktisch, maar ook puur in de benadering van Gods Woord. Zij durft Gods Woord te laten prevaleren, ook als daarmee heilige huisjes omver vallen. Je zult je geen moment vervelen!

 

Kom en laat je verrassen door Gods goedheid die er is voor jou, maar ook om uit te delen aan de mensen om je heen!

 

Meer over Esther Noordermeer

Lees hier meer over gastdocente Esther Noordermeer en haar heldere kijk op gezond leven volgens Bijbelse richtlijnen: Esther Noordermeer bij Gezond & Weldoen en via haar eigen website De Hemelse Voedselbank.

 

 

Tijden

We beginnen op 30 november om 10.30 uur (inloop vanaf 10.15 uur). Eind 16.30 uur. Wijngaarden is vanaf de A15 goed bereikbaar, ook met openbaar  vervoer (tot Sliedrecht). Optie: ‘shuttle vervoer’ naar de boerderij in Wijngaarden 2.5 km  verderop (met tractor).

 

Kennismakingstarief 2019

Het kennismakingstarief voor 2019 is 35 euro p.p., inclusief koffie/thee en certificaat. Neem zelf  je lunch mee.

 

Data 2020

In 2020 is deze studiedag gepland op zaterdag 4 april en op dinsdag 12 mei.

De entree kost dan 42,50 euro.

 

Aanmelden

Meld je aan via e-mail onder vermelding van je naam, adres, woonplaats en geboortedatum (in verband met deelnamecertificaat en carpoolen indien gewenst).

Mail naar: info@gezondenweldoen.nl

 

Let op: het aantal zitplaatsen is beperkt, reageer snel want vol = vol.

Inschrijvingen worden definitief na betaling,  factuur, bevestiging, routebeschrijving en programma volgen.

 

 

 

Foto: drs. Esther Noordermeer op haar boerderij in Wijngaarden waar de lezing op 30 november 2019 gehouden wordt. (Foto met dank aan Algemeen Dagblad).

 

Please reload

Eerder gepubliceerd:

November 11, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Wij steunen o.a.:

Logo stichting gratis gezond 2018.png

Volg ons:

Contact:

opleidingen@gezondenweldoen.nl

Tel. (31) (6) 48 43 97 61

 

Locaties:

Doorn en Ede

 

©2019  GEZOND & WELDOEN - GEZONDHEIDSOACHES MET EEN MISSIE.  ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.       PRIVACY  VERKLARING >>>