google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Uniek leefstijlhandboek voor mannen: Soldaat van Christus


Gezond & Weldoen coach Sylvester Rozema heeft een geweldig handboek geschreven: SOLDAAT VAN CHRISTUS. Het is een uniek handboek, een aanrader voor de man die zijn geestelijke én lichamelijke gezondheid serieus neemt.

Om overeind te kunnen blijven in de strijd is een totale fitte gesteldheid van levensbelang.De geestelijke maar zéker ook de lichamelijke wapenrusting – een gezonde leefstijl - zijn onmisbaar als het gaat om Gods Koninkrijk gaat, onze ziel, onze bestemming en onze bediening. Dit boek voorziet in heldere, Bijbelgetrouwe richtlijnen daarvoor.

Vechten

In 2 Timotheüs 2 staat dat je als een goede soldaat van Christus Jezus moet vechten voor het geloof. "In de geestelijke strijd die we als soldaat van Christus voeren, wordt gestreden om ons hart en onze persoonlijke relatie met God. Er is in ons een kostbare schat geplaatst. Daarom komen we onder vuur te liggen,” aldus Sylvester.

Volharden

In SOLDAAT VAN CHRISTUS legt Sylvester in 35 korte hoofdstukken uit hoe je kunt leven en volharden in de strijd. Je vindt er sterk en beknopt onderwijs, strategische opdrachten en vragen om (bijvoorbeeld met je mannengroep) over na te denken. Het is een krachtig handboek om een sterke soldaat te worden van onze Opperbevelhebber!

Een paar kernthema’s op een rijtje:

 God, Jezus en de Heilige Geest

 Het krachtigste wapen

 Vier basisdisciplines

 Spectaculaire emoties

 Gezonde grenzen

 De wapenrusting

 Train je lichaam!

Basisopleiding

Sylvester (1968) is getrouwd met Ina (foto onder) en woonachtig in Zelhem. Hij is ondernemer en docent. In 2017 volgde hij de basisopleiding Leefstijlcoaching bij Gezond & Weldoen. Hij had destijds de primeur van de eerste man in ons team. Nu verzorgt hij zelf christelijke leefstijleducatie door middel van workshops en trainingen.

Uitdaging

Hij getuigt: “Ongeveer dertien jaar geleden hoorde ik met Pasen, dat Jezus op de deur klopt en wacht tot je opendoet. Ik dacht: ‘Kom binnen, je laat toch niemand buiten staan?’ Nou, dat heb ik geweten!

Mijn leven stond ondersteboven. Ik heb toen gelijk een ‘op zoek naar God’ cursus gedaan. Die werd gevolgd door een doopdienst en diverse discipel schap cursussen. Wat komt er veel op je af. Petrus, Paulus, genade, lijden enz. Toen ben ik begonnen met het verzamelen van thema’s. Later, ongeveer elf jaar verder, dacht ik aan een verzamelboek met korte samenvattingen van elk thema. Zeg maar een soort instructiehandboek zoals soldaten van de landmacht krijgen.

Dit was voor mij een hele uitdaging. Acht jaar geleden ontdekte ik dat ik dyslexie heb (vooral bij zinsopbouw) en schrijven is daarom voor mij een ramp en erg tijdrovend. Maar met elke uitdaging is er ook een overwinning. Ik hou van uitdagingen. Dus ging ik op zoek en vond ik Walter Hobelman (redacteur). Hij heeft de enorme klus aangenomen en mijn teksten bewerkt. Met diezelfde passie voor Jezus uiteraard.

Pippi Langkous zei ooit: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’ Nu ligt het boek, dankzij Jezus Christus, daadwerkelijk in de boekhandel. En dat is een wonder waarvoor ik Hem dank!”

Gesigneerd boek ontvangen?

Het binnenwerk van SOLDAAT VAN CHRISTUS is gedrukt in een dyslexievriendelijk lettertype.

Wil je een door de auteur gesigneerd exemplaar ontvangen? Bestel het boek dan rechtstreek bij Sylvester door een mail te sturen naar:

sfrozema@hotmail.nl

De kosten bedragen 13.95 + verzendkosten.

Foto:

Sylvester Rozema en zijn vrouw Ina

bottom of page