google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Studiedag verdieping coaching 'Ontdek de drijfveren van je cliënt', op dinsdag 1 oktober 201

Ben jij Hbo-opgeleid diëtist, gediplomeerd gewichtsconsulent of multidiscplinair opgeleid leefstijlcoach en wil je je coachingstechnieken verfijnen? Dan is deze studiedag van Gezond & Weldoen op dinsdag 1 oktober 2019 een aanrader voor jou.

Het is een verdiepingsdag Coaching waarbij wordt ingegaan op de fases van gedragsverandering (Prochaska), logische niveaus van gedragsverandering en gesprekstechnieken (m.n. motivational interviewing) om cliënten te kunnen begeleiden bij gedragsverandering op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl. Ook besteden we aandacht aan leefstijlcoaching vanuit de neurobiologische processen in het mensenbrein.

Je krijgt praktische handvatten om in je consulten te herkennen op welk niveau de cliënt zijn/haar doelen wil behalen en hoe die samenhangen met de diepere motivatie, overtuigingen en identiteit van de cliënt. Je leert nét dat ene stapje verder te gaan als het gaat om het SMART formuleren van doelen voor het behandelplan, zodat de cliënt intrinsiek gemotiveerd blijft om door te gaan met een gezondere leefstijl!

Aanmelden

Voor wanneer?

Optie 1: op dinsdag 26 maart 2019

Tijden: 10:00 – 16.30 uur (inloop vanaf 9.45 uur)

Locatie: Het Brandpunt, Postweg 18 in Doorn.

Kosten: inclusief koffie/thee en deelnamecertificaat 85,- euro (ex Btw )

Om je op te geven mail naar: info@gezondenweldoen.nl

Reageer snel want vol = vol.

Optie 2: op dinsdag 1 oktober 2019

Tijden: 10:00 – 16.30 uur (inloop vanaf 9.45 uur)

Locatie: Het Brandpunt, Postweg 18 in Doorn.

Kosten: inclusief koffie/thee en deelnamecertificaat 85,- euro (ex Btw )

Om je op te geven mail naar: info@gezondenweldoen.nl

Reageer snel want vol = vol.

De eerstvolgende datum voor deze studiedag is dinsdag 1 oktober 2019.

Reserveringen worden op volgorde van betaling vastgelegd.

bottom of page