google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Nieuwe voorlichtingsbijeenkomsten opleiding Leefstijlcoach Gezond & Weldoen in maart, april, mei


Een gezonde levensstijl kan verschil maken tussen 'jezelf staande houden' en 'optimaal fit zijn'. Dat laatste, optimaal fit zijn, wie wil dat niet? Voor thuis, maar bijvoorbeeld óók voor het werk waarvoor God je heeft geroepen. God houdt van mensen. Ons welzijn gaat Hem aan het hart, dus ook onze gezondheid. Denk eens na over de Bijbels gefundeerde opleiding Leefstijlcoach Gezond & Weldoen.

Heb jij een passie voor mensen en zou je in je eigen omgeving een wezenlijk verschil willen maken op het gebied van voeding, beweging en ontspanning? Dan is scholing op het gebied van leefstijl en leefstijlcoaching wellicht iets voor jou.

In september start opnieuw de Bijbels gefundeerde opleiding Gezond & Weldoen Leefstijlcoach in Doorn. Je kunt aan deze opleiding deelnemen, voor jezelf of voor de ander, als de missie van Gezond & Weldoen je aanspreekt.

In maart, april, mei en juni 2018 zijn er weer voorlichtingsbijeenkomsten. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden en wil je graag weten wat je ná de opleiding met je certificaat kunt doen, geef je dan op voor één van onderstaande informatie-bijeenkomsten. Ze worden gehouden bij Het Brandpunt in Doorn, Postweg 18.

Passie

Gezond & Weldoen richt zich op leefstijlcoaches en aspirant-leefstijlcoaches met een Bijbelse visie en missie. We zijn vooral op zoek naar gecertificeerde voedingsdeskundigen, diëtisten, fitnessdeskundigen, onderwijs- en verpleegkundigen en personen die daarvoor in opleiding zijn. De basis is dat je onze Bijbels holistische uitgangspunten van harte omarmt en een passie hebt voor mensen en gezond leven.Tijdens de opleiding leer je hoe je mensen in hun kracht kunt zetten voor een blijvend gezonde leefstijl voor lichaam en geest. Je leert coachen en wordt in verband daarmee zelf ook een tijd lang gecoacht.​​ Je krijgt les van erkende en ervaren docenten op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en coaching.

Meer over de opleiding

Meer over de opleiding, de voorwaarden voor deelname en de cursusdata najaar 2018 kun je hier lezen: Gezond & Weldoen Leefstijlcoach 2018

Data informatie-bijeenkomsten

De data van de informatie-bijeenkomsten zijn:

- Maandagavond 26 maart 2018, van 19.30 tot 21 uur (inloop vanaf 19 uur)

- Maandagavond 23 april 2018, van 19.30 tot 21 uur (inloop vanaf 19 uur)

- Dinsdagmiddag 8 mei 2018, van 13.30 tot 15 uur (inloop vanaf 13 uur)

- Maandagavond 18 juni 2018, van 19.30 tot 21 uur (inloop vanaf 19 uur).

Meld je aan, toegang gratis

Toegang gratis. Reserveren is noodzakelijk.

Mail naar: info@gezondenweldoen.nl

Vermeld a.u.b. je insteek en je motivatie, zodat we je goed van dienst kunnen zijn. Je krijgt daarna een persoonlijke uitnodiging.

Team Gezond & Weldoen

bottom of page