google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Gezond & Weldoen wil leefstijlcoaches met een bijbelse visie opleiden


Gezond & Weldoen werkt vanuit een Bijbels holistisch perspectief. Spreken de visie en missie van Gezond & Weldoen je aan? Wij leiden je op tot leefstijlcoach!

Gecertificeerde voedingsdeskundigen, diëtisten, fitnessdeskundigen en verpleegkundigen (en personen die daarvoor in opleiding zijn) zijn bij ons van harte welkom. De basis is dat je onze Bijbels holistische uitgangspunten van harte omarmt.

Als leefstijlcoachvan Gezond & Weldoen werk je vanuit een eigen praktijk, een aantal uren per week. Wij ondersteunen je daarbij. Ook volg je bij ons een interne opleiding over gezonde voeding, beweging en coaching. We ondersteunen je daarna bij het opzetten van je eigen praktijk en laten je zien hoe je vanuit je eigen unieke gaven en talenten kunt bijdragen aan de missie voor een gezondere samenleving. De trainingen worden ieder voor- en najaar gegeven.

Wil je de data weten? Mail naar: info@gezondenweldoen.nl

Voorwaarden

• Je staat achter onze missie en de Bijbels holistische uitgangspunten • Je weet dat je een voorbeeldfunctie hebt, leeft zelf gezond en beschikt over actuele basiskennis daarover • Je bent ondernemend en houdt van nieuwe uitdagingen • Je houdt ervan om mensen 1 : 1 te coachen/begeleidenan • Je bent geslaagd voor de basistraining

Uniek leefstijlprogramma

In 2013 heeft Gezond & Weldoen een uniek leefstijlprogramma ontwikkeld: ‘Leefstijlplan natuurlijk in balans’. Cliënten kunnen dit zowel e-coaching als persoonlijk op locatie (of een mengvorm daarvan) volgen, aan de hand van een speciaal daarvoor opgeleide persoonlijke leefstijlconsulent.

‘Leefstijlplan natuurlijk in balans’ is méér dan een voedingsprogramma, het gaat om een totaalaanpak voor een gezonder leven, voor ziel, geest en lichaam. Het is bedoeld voor mensen die hebben ontdekt dat diëten niet werken om blijvend af te vallen en die bereid zijn om structurele veranderingen aan te brengen in hun leefstijl op het gebied van bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning (BRAVO).

De menu’s van Leefstijlplan natuurlijk in balans (LNIB) bevatten geen schadelijke rode e-nummers zoals E621 (glutamaat) en E951 (aspartaam).

Betrouwbaar

‘Leefstijlplan natuurlijk in balans’ is een betrouwbaar, in de praktijk beproefd en succesvol programma. Zorgverzekeringsmaatschappijen belonen onze cliënten met collectiviteitskorting. Waar nodig werken we in overleg met huisartsen en diëtisten.

Naast gezonde voeding begeleid je als consulent cliënten op het gebied van beweging en ontspanning. Tijdens de training leer je hoe je mensen in hun kracht kunt zetten voor blijvende, gezonde veranderingen. Je leert coachen en wordt in verband daarmee zelf ook een tijd lang gecoacht.

Bijbelse elementen

De Bijbelse elementen in ons leefstijlprogramma Leefstijlplan natuurlijk in balans zijn onder meer terug te vinden in de mentale begeleiding die gericht is op blijvende gedragsverandering (op basis van liefde voor jezelf en liefde voor de naaste); de keuze van de menu’s (o.a. zo puur mogelijk, veel zaaddragende voeding, geen varkensvlees) en andere gezonde leefregels uit de Bijbel die wij erkennen als het Woord van God..

Interesse? Neem contact op!

Spreken onze missie en visie voor een gezondere samenleving je aan? Neem dan contact op. Stuur een e-mail naar: opleiding@gezondenweldoen.nl

Over de oprichtster

Lees hier het persoonlijk getuigenis van oprichtster Rosaline McDonald - Ratering van Gezond & Weldoen in EVA magazine januari 2014

bottom of page