google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Vitaliteit = levenskracht!Vitaliteit wat is dat? Hoe voelt het en: wat heb je eraan? Wat moet je doen – of niet doen – om het te behouden. Vitaliteit heeft te maken met levenskracht. Wanneer je vitaal bent, bevat je de kracht om het leven te leven, zowel op de mooie als de minder mooie dagen.


We hebben een inspirerende vitaliteitscheck voor je ontwikkeld, die je inzicht geeft. Hoe vitaal ben jij nu? Wat doe je goed en op welke onderdelen kun je (snel) winst boeken om je levenskracht te vergroten? Deze BRAVO vitaliteitscheck geeft inzicht.


Vitaliteit gaat vérder dan het naleven van de 5 standaard BRAVO basics voor een gezonde leefstijl: bewegen, niet roken, matig met alcohol, gezonde voeding en voldoende rust en ontspanning. Er zijn nóg 7 basics die van belang zijn voor geestelijke en lichamelijke balans en welbevinden. Vitaliteit heeft namelijk niet alleen te maken met zelfzorg voor je lichaam, maar ook met zorg voor je ziel (denken, voelen, beslissen) en met je geest, de verbinding met God. Met een sterk innerlijk kompas maakt het niet uit hoe hard het stormt, jouw (levens-)huis blijft staan!


En: vitaliteit gaat niet alleen over jóu, maar ook over mensen om je heen. De kracht van verbinding en omzien naar elkaar is onmisbaar.


12 Vitaliteitsprincipes

Deze en andere vitaliteitsprincipes - 12 in totaal - zijn verwerkt in het opleidingsprogramma van Gezond & Weldoen voor leefstijlcoaches met een missie. Wil jij meer weten over onze opleidingen en studiedagen, kijk dan hier: cursusaanbod


Gratis vitaliteitscheck én e-book De 12 basics voor een gezonder leven

Wil jij gratis onze BRAVO vitaliteitscheck ontvangen én het e-book De 12 basics voor een gezonder leven (62 pag.)?

Mail ‘Vitaliteitscheck + code 2021’ naar: info@gezondenweldoen en ontvang ze per mail.


Zodat ook jij het nieuwe jaar 2021 vol nieuwe levenskracht tegemoet kunt zien.
Mail ‘Vitaliteitscheck + code 2021’ naar: info@gezondenweldoen
Zodat ook jij het nieuwe jaar 2021 vol nieuwe levenskracht tegemoet kunt zien.


Comments


bottom of page