google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Gezond en Weldoen zoekt Bijbels gemotiveerde leefstijltrainers - data online bijeenkomstenGezond & Weldoen is op zoek naar coaches en aspirant-coach/begeleiders met een bijbels gemotiveerde levensvisie, die samen met ons een gezond verschil willen maken. In dit bericht lees je er meer over. Geef je op voor één van de online informatiebijeenkomsten als je meer wilt weten.

Na afloop van de online informatie bijeenkomsten kun je vragen stellen en gaan we graag met je in gesprek.

We zijn bezig met de uitbreiding van ons huidige team van Christelijke leefstijltrainers (zie: coaches). Om te kunnen aansluiten bij ons team is het belangrijk dat we elkaar persoonlijk kennen en op één lijn zitten qua visie en missie. Met het oog daarop bieden we een tweetal opleidingsroutes aan. De inhoud van onze trainingen is ´bible proof´, in lijn met wat de Bijbel leert over gezondheid voor heel de mens (geest, ziel, lichaam). Gemotiveerde kandidaten kunnen hiermee aan de slag en in hun eigen omgeving (netwerk) een verschil maken met de Bijbel en voeding. De ene route voorziet in betaald werk, de andere betreft vrijwilligerswerk.


Voordeel van aansluiten als leefstijltrainer

Gezond & Weldoen bestaat in 2023 tien jaar. We groeien! Een groot voordeel van aansluiting bij ons netwerk is dat we elkaar versterken en dat je verbinding hebt met andere Gezond & Weldoen coaches. We ontmoeten elkaar minimaal een keer per jaar bij Klooster Nieuw Sion (inspiratie dag) en verzorgen regelmatig interessante trainingen en bijscholingen met gastdocenten. Doel is: samen een gezond verschil maken vanuit bijbels geïnspireerde principes, samen 'impact' maken.Verschil maken

“In het contact met onze cliënten willen we onder leiding van Gods Geest verschil maken met eeuwigheidswaarde,” aldus Rosaline Ratering-McDonald, de oprichtster van Gezond & Weldoen. Gezond &Weldoen. "Een gezond verschil met eeuwigheidswaarde klinkt 'groot' en dat is het ook als je er goed over nadenkt. Iedere coach/begeleider die een persoonlijke relatie heeft met de Here Jezus en leeft vanuit ontzag voor de Allerhoogste, heeft in de geestelijke wereld autoriteit gekregen om in Christus naam stromen van levend water te brengen in een wereld vol nood."


Geloof, hoop en liefde delen

We mogen ons er in de bijzondere tijd waarin we nu leven, veel méér van bewust zijn dat we hoop, geloof en liefde kunnen brengen in Zijn naam. Thema’s met vraagstukken rond gezond leven zijn prachtige aanknopingspunten voor wezenlijk contact. Cliënten wegwijs maken en begeleiden op het gebied van gezondheid voor héél de mens dat wil zeggen: lichaam, ziel en geest) is een prachtige manier om van hart-tot-hart in gesprek te komen met onze waardevolle medemens.”


Online informatiebijeenkomsten

Er zijn online informatiebijeenkomsten voor aspirant Bijbelse leefstijltrainers (voor data zie onder) die zich willen aansluiten bij Gezond & Weldoen. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in een Bijbelse visie op gezondheid.
Wat mag je verwachten van de online bijeenkomsten?

Mag mag je verwachten van de online bijeenkomsten? Ze zijn vooral informatief bedoeld om je op het voor jou juiste spoor te zetten en om je te helpen bij het maken van beslissingen die bij jou passen.


Ben je als persoon/particulier geïnteresseerd dan vertellen we je graag meer over de Tv-serie die we in 2024 samen met Family7 op de buis brengen en de cursus over Vitaal leven met de Bijbel die door kerken in de maak is. Voor het verzorgen van de cursus zijn vrijwilligers nodig.


Ben je als ondernemer/coach met een eigen praktijk geïnteresseerd, dan vertellen we je graag meer over onze IMPACT leefstijltrainingen. Die trainingen zijn bible proof (!) en vooral voor het bedrijfsleven bedoeld, in samenwerking met de NRTO erkende onderwijsorganisatie IMPACT training en advies. De IMPACT leefstijl training maakt deel uit van een totaalpakket voor duurzame inzetbaarheid via de 'een leven lang leren' route. Deze route gaat voorbij aan beperkende voorwaarden van zorgverzekeringsmaatschappijen. Alle mensen die leefstijlbegeleiding nodig hebben en kunnen betalen kunnen hieraan deelnemen, ook mensen die niet voor de GLI (gecombineerde leefstijlinterventie) in aanmerking komen.

We komen hiervoor graag in contact met reeds gediplomeerde Hbo leefstijltrainers en aspirant-leefstijltrainers, die bereid zijn aanvullend als na- of bijscholing te investeren in onze aanpak.

Ook kandidaten uit het onderwijs, de zorg en pastoraal werkers zijn van harte welkom om contact met ons op te nemen, evenals Mbo-geschoolden, met een relevante vooropleiding en ervaring met het begeleiden van cliënten. Kortom, geef je op voor de online informatiebijeenkomst en ga daarna als je wilt met ons in gesprek over de mogelijkheden.
Stichting Gratis Gezond


Tenslotte vertellen we graag wat meer over onze ANBI stichting Gratis Gezond, voor mensen met lage nette inkomens en hoe we er voor hen willen zijn. We wille niet alleen praten over gezond leven, maar ook wel-doen, samen met andere professionals die verschil kunnen maken. Wil je ons hiermee helpen? Samen sterk!Data De eerstvolgende datum is:

Woensdag 13 maart 2024

Woensdag 24 april 2024


Tijden:

Van 19.30 tot 21 uurAanmelden

Stuur een mail naar: info@gezondenweldoen.nl en vermeld je naam, woonplaats, telefoonnummer.

Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging. Na afloop van de online bijeenkomst ontvang je een handout met tips & tops en kun je een persoonlijke afspraak inplannen.

Comments


bottom of page