google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Unieke 'bible proof training met persoonlijke begeleiding voor medewerkers van bedrijven

De knop moet om, maar hoe? Van alle kanten word je bestookt met goedbedoelde adviezen, de één zegt dit, de ander dat, je zou er bijna moedeloos van worden. En bovendien, je hebt het al zo vaak geprobeerd, meer bewegen, gezonder te eten, stoppen met roken en minder alcohol drinken. Heeft jouw werkgever budget om jou fit en gezond te houden? Dan hebben we nu goed nieuws voor je.


Met de mooie e-learning ‘Een gezonde leefstijl voor iedereen’ leer je wat werkt voor jou. Hoe je met kleine doelgerichte stappen je doelen haalt, met blijvend resultaat. De inhoud van de training in 'bible proof' en je krijgt persoonlijke begeleiding.


De training is van IMPACT training en advies en erkend door de NRTO. De e-learning is ontwikkeld voor bedrijven en organisaties die hun medewerkers graag duurzaam inzetbaar willen houden. Een aantal leefstijlcoaches van Gezond & Weldoen maakt deel uit van het team dat deze training mag verzorgen.


Je kunt de e-learning in je eigen tempo volgen. Gemiddeld ronden cursisten deze training af in 4 tot 6 maanden. Dat is gemiddeld de tijd die je nodig hebt om nodig om nieuwe, gezondere gewoonten aan te leren. De studiebelasting (theorie en praktijk) bedraagt ca. 10 uur per week dus in totaal ca. 120 uur. Het is een investering voor de rest van je leven!In 4 tot 6 maanden leer je aan de hand van theorie en praktijk o.a.:

· De voordelen van een gezonde leefstijl voor ziel, geest en lichaam

· Gezonde voeding, wat is dat en waar koop je het? Waar let je op?

· De zin en onzin van calorieën tellen als je wilt afvallen

· Hoe je met weinig geld tóch gezond kunt leven (tips & tops)

· Hoe je jezelf op een gezonde manier tot rust kunt brengen als je weer eens

super gestrest bent

· Hoe je kunt stoppen met ongezonde oplossingen zoals roken, alcohol drinken

en suikerverslaving

· Wat voldoende bewegen is en waarom je niet naar de sportschool hoeft

als dat niet bij je past

· Hoe je slim je conditie kunt verbeteren

· Hoe je slim meer spiermassa kunt kweken (spieren zijn interne ‘fatburners’)

· Hoe verbinding met andere mensen je gelukkiger en gezonder maakt

· Het gezond makende effect van positieve emoties (zoals liefde en dankbaarheid) en het ziekmakende effect van negatieve emoties (zoals woede, wrok en onvergeving gezindheid)

· Hoe je op een prettige, assertieve manier je grenzen aan kunt geven, zodat je energie over houdt voor wat jij echt belangrijk vindt.

- Hoe je innerlijke weerstanden en belemmerende gedachten kunt overwinnen

_ Hoe met kleine stapjes uiteindelijk grote doelen kunt bereiken


Bovendien krijg je:

- voorbeelden van lekkere, gezonde recepten (vrij van e-nummers)

- toegang tot een persoonlijke voedingsapp met op maat gemaakte adviezen

- het e-book De 12 basics voor een gezonder leven van Rosaline Ratering-McDonald

- en 3 vitaliteitschecks, voor een 0-meting aan het begin van het traject en een eindmeting na afloop, zodat je jouw vooruitgang in beeld hebt.
Voor wie is deze training?

· voor iedereen die geïnteresseerd is in het aanleren van een gezondere leefstijl, gebaseerd op de richtlijnen van de Gezondheidsraad met betrekking tot voeding en beweging

· voor personen die persoonlijke leefstijlbegeleiding nodig hebben, maar niet aanmerking komen voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie

· voor leefstijlcoaches en Hbo hulpverleners die geïnteresseerd zijn om deze training in hun eigen netwerk te verzorgen, als voorbereiding op de Train de trainer Gezonde leefstijl voor iedereen (eveneens blended learning met persoonlijke coaching). Informeer naar de mogelijkheden bij klantenservice@impacttrainingenadvies.nlMeer weten?

Meer weten? Stuur een mail naar: rosaline@gezondenweldoen.nl

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan in overleg.


Online informatie bijeenkomst bijwonen? Mail naar: rosaline@gezondenweldoen.nlDe inhoud is 'bible proof' en je wordt op verzoek begeleid door één van de leefstijlcoaches van Gezond & Weldoen
Comments


bottom of page