google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Een gezonde leefstijl voor iedereen: unieke training met persoonlijke begeleiding en STAP subsidie

De knop moet om, maar hoe? Van alle kanten word je bestookt met goedbedoelde adviezen, de één zegt dit, de ander dat, je zou er bijna moedeloos van worden. En bovendien, je hebt het al zo vaak geprobeerd, meer bewegen, gezonder te eten, stoppen met roken en minder alcohol drinken. Dan hebben we nu goed nieuws voor je. Met de mooie e-learning ‘Een gezonde leefstijl voor iedereen’ leer je wat werkt voor jóu. Hoe je met kleine doelgerichte stappen je doelen haalt, met blijvend resultaat. En: je hoeft het niet alleen te doen! Professionele leefstijlbegeleiders staan je persoonlijk terzijde.


De e-learning is van IMPACT training en advies. De leefstijlcoaches van Gezond & Weldoen maken deel uit van het team van landelijke trainers. Rosaline Ratering McDonald (oprichtster Gezond & Weldoen) is train de trainer bij IMPACT training en advies. "Voor mij persoonlijk gaat met deze samenwerking een droom in vervulling. Dankzij IMPACT training en advies kunnen nu ook mensen met een kleine portemonnee, die zich normaliter geen eigen leefstijlcoach kunnen veroorloven, toch in aanmerking komen voor professionele leefstijltraining in combinatie met persoonlijke begeleiding. Want je kunt deze training met persoonlijke begeleiding volgen met STAP subsidie."


Je kunt de e-learning met persoonlijke begeleiding in je eigen tempo volgen. Gemiddeld ronden cursisten deze training af in 3 á 4 maanden. De studiebelasting (theorie en praktijk) bedraagt ca. 10 uur per week dus in totaal ca. 120 uur. Het is een investering voor de rest van je leven.In 3 á 4 maanden leer je aan de hand van theorie en praktijk o.a.:

· De voordelen van een gezonde leefstijl voor ziel, geest en lichaam

· Gezonde voeding, wat is dat en waar koop je het? Waar let je op?

· De zin en onzin van calorieën tellen als je wilt afvallen

· Hoe je met weinig geld tóch gezond kunt leven (tips & tops)

· Hoe je jezelf op een gezonde manier tot rust kunt brengen als je weer eens

super gestrest bent

· Hoe je kunt stoppen met ongezonde oplossingen zoals roken, alcohol drinken

en suikerverslaving

· Wat voldoende bewegen is en waarom je niet naar de sportschool hoeft

als dat niet bij je past

· Hoe je slim je conditie kunt verbeteren

· Hoe je slim meer spiermassa kunt kweken (spieren zijn interne ‘fatburners’)

· Hoe verbinding met andere mensen je gelukkiger en gezonder maakt

· Het gezond makende effect van positieve emoties (zoals liefde en dankbaarheid) en het ziekmakende effect van negatieve emoties (zoals woede, wrok en onvergevingsgezindheid)

· Hoe je op een prettige, assertieve manier je grenzen aan kunt geven, zodat je energie over houdt voor wat jij echt belangrijk vindt.

- Hoe je innerlijke weerstanden en belemmerende gedachten kunt overwinnen

_ Hoe met kleine stapjes uiteindelijk grote doelen kunt bereiken


Bovendien krijg je:

· Voorbeelden van lekkere, gezonde recepten (vrij van e-nummers)

· het e-book De 12 basics voor een gezonder leven van Rosaline Ratering-McDonald

· en een Body & Mind vitaliteitscheck, voor een 0-meting aan het begin van het traject en een eindmeting na afloop zodat je jouw vooruitgang in beeld hebt.STAP subsidie

‘Een gezonde leefstijl voor iedereen’ ligt nu voor iedereen binnen handbereik, inclusief professionele persoonlijke begeleiding. Je kunt voor deze training namelijk STAP subsidie aanvragen. Dan volg je hem dus kosteloos, zodat je geld over houdt voor andere gezonde investeringen. Aan de subsidie zijn voorwaarden verbonden. Zie filmpje: voorwaarden STAP budget


NRTO erkend én 'bible proof'

De e-learning Een gezonde leefstijl voor iedereen is van Impact training en advies is erkend door de NRTO. De inhoud is 'bible proof' en je wordt op verzoek begeleid door één van de coaches van Gezond & Weldoen die zelf ook deze training hebben gevolgd.Voor wie is deze training?

· voor iedereen die geïnteresseerd is in het aanleren van een gezondere leefstijl, gebaseerd op de richtlijnen van de Gezondheidsraad met betrekking tot voeding en beweging

· mensen met lage netto inkomens die zich normaliter geen persoonlijke leefstijlcoach kunnen veroorloven

· voor personen die persoonlijke leefstijlbegeleiding nodig hebben, maar niet aanmerking komen voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie

· voor leefstijlcoaches en Hbo hulpverleners die geïnteresseerd zijn om deze training in hun eigen netwerk te verzorgen, als voorbereiding op de Train de trainer Gezonde leefstijl voor iedereen (eveneens blended learning met persoonlijke coaching). Informeer naar de mogelijkheden bij klantenservice@impacttrainingenadvies.nlMeer weten?

Meer weten over de inhoud en de mogelijkheden om deze training met STAP subsidie te volgen. Stuur een mail naar: rosaline@gezondenweldoen.nl

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan in overleg.


Online informatie bijeenkomst bijwonen? Mail naar: rosaline@gezondenweldoen.nlDe inhoud is 'bible proof' en je wordt op verzoek begeleid door één van de leefstijlcoaches van Gezond & Weldoen die zelf ook de training hebben doorlopen.
bottom of page