google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Gratis e-book met 12 basics voor een gezond(er) leven door Rosaline Ratering McDonald


Foto: Rosaline Ratering McDonald (door Marjan van der Meer, PURE Fotografie, Amsterdam)

Door de jaren heen ben ik tot de ontdekking gekomen, dat de nadruk op onze vergankelijke buitenkant onevenredig groot is en dat er bovendien een hoop onzin wordt verteld over hoe je die buitenkant 'in shape' houdt.

De buitenkant is belangrijk, jazeker, maar de binnenkant, je ziel en je geest, zijn dat óók. Wat heb je eraan 'de hele wereld te winnen' maar schade te lijden aan je ziel?

Je zichtbare buitenkant en je onzichtbare binnenkant zijn met elkaar verbonden. Daarom is het goed om wat beter naar het totaalplaatje te kijken. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Mooi van buiten begint met gezond van binnen.

Hoe?

Hoe pak je dat aan? Je hoort en leest zoveel verschillende adviezen van verschillende kanten en soms zie je domweg door de bomen het bos niet meer! Ontspan. Het gaat - zoals met alles in het leven - om het juiste fundament.

De Gezondheidsraad en het Kenniscentrum Sport geven goede wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen, maar er is méér. Het complete fundament beschrijf ik voor je in heldere en overzichtelijke bewoordingen in mijn e-book Jonger, fitter, slanker, de 12 basics voor een gezonder leven.

Met aandacht voor de zichtbare buitenkant (gezond gewicht, goede conditie e.d.) en de onzichtbare binnenkant (o.a. balans, rust, vrede, blijdschap).

Direct aan de slag Mijn e-book geef ik je gratis en met de tips voor een gezondere binnen- en buitenkant kun je direct aan de slag. Je krijgt inzicht in:

- hoe er jonger uit kunt zien dan je bent (als je dat zou willen)

- hoe je meer energie kunt krijgen

- hoe je blijvend overtollig lichaamsgewicht kunt kwijtraken (zonder dieetproducent, op een natuurlijke manier die bij je past) en

- hoe je lichamelijk en geestelijk meer in balans kunt komen.

Mail mij en ontvang ook onze nieuwsbrief

Stuur me een mailtje en je ontvangt tevens zo nu en dan (als er nieuws is) de nieuwsbrief van Gezond & Weldoen (www.gezondenweldoen.nl). Daarmee blijf je meteen op de hoogte van onze meest recente opleidingen en studiedagen met verdieping op het gebied van gezond leven en leefstijlcoaching vanuit een bijbels holistisch perspectief. Gods universele richtlijnen voor ziel, geest en lichaam zijn zeer de moeite waard: voor jezelf, je naaste en de samenleving.

grondlegster Gezond & Weldoen en auteur van o.a. Jonger, fitter, slanker, de 12 basics voor een gezond leven.

Mail naar: rosaline@gezondenweldoen.nl

bottom of page