google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM

Studiedag 'Herken de drijfveren van je cliënt', op dinsdag 1 oktober 2019 bij Het Brandpunt


Ben jij Hbo-opgeleid diëtist, gediplomeerd gewichtsconsulent of multidiscplinair opgeleid leefstijlcoach en wil je je coachingtechnieken verfijnen? Dan is deze studiedag van Gezond & Weldoen op dinsdag 1 oktober 2019 bij Het Brandpunt in Doorn een aanrader.

Het is een verdiepingsdag Coaching waarbij wordt ingegaan op de fases van gedragsverandering (Prochaska), logische niveaus van gedragsverandering en gesprekstechnieken (m.n. motivational interviewing) om cliënten te kunnen begeleiden bij gedragsverandering op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl.

Je krijgt praktische handvatten om in je consulten te herkennen op welk niveau de cliënt zijn/haar doelen wil behalen en hoe die samenhangen met de diepere motivatie, overtuigingen en identiteit van de cliënt. Je leert nét dat ene stapje verder te gaan als het gaat om het SMART formuleren van doelen voor het behandelplan, zodat de cliënt intrinsiek gemotiveerd blijft om door te gaan met een gezondere leefstijl!

Aanmelden

Wanneer: op dinsdag 26 maart 2019

Tijden: 10:00 – 16.30 uur (inloop vanaf 9.45 uur)

Locatie: Het Brandpunt, Postweg 18 in Doorn.

Kosten: inclusief koffie/thee en deelnamecertificaat 85,- euro (ex Btw )

Om je op te geven mail naar: info@gezondenweldoen.nl

Reageer snel want vol = vol.

Reserveringen worden op volgorde van betaling vastgelegd.

Aangesloten bij:

 

 

logo Ik zoek christelijke hulp.jfif

Sponsor van:

Volg ons:

Contact:

Mail: opleidingen@gezondenweldoen.nl

Telefoon: (31) (6) 48 43 97 61

KvK nummer: 09174397

BTW: NL 001544384B38

Bank nummer:  NL03ABNA 0445.39.40.48

 

©2020  GEZOND & WELDOEN - GEZONDHEIDSOACHES MET EEN MISSIE.  ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.. PRIVACY VERKLARING >>>