google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM Oprichtster Gezond & Weldoen over Bijbel en Voeding bij Groot Nieuws R

Oprichtster Gezond & Weldoen over Bijbel en Voeding bij Groot Nieuws Radio

March 20, 2019

 

Wie regelmatig luistert naar Groot Nieuws Radio weet dat  Gezond & Weldoen zo nu en dan te gast is om te vertellen over het belang van een gezonde leefstijl. en gezonde voeding. De luisteraars zijn vooral geïnteresseerd in de Bijbelse visie die eraan ten grondslag ligt en oprichtster Rosaline Ratering McDonald van Gezond & Weldoen vertelt daarover met passie in de uitzending Bij Jorieke. "Met echte voeding kun je je lichaam vóeden in plaats van vullen."

 

“Volle granen, noten, peulvruchten, pitten en heel veel groente en fruit. Die voedingsstoffen barsten van het leven! Onderaan de Bijbelse voedselketen staan onreine dieren zoals varkens. Zij zijn aaseters, ze eten zelf dood voedsel, ze ruimen op. Ook de structuur van varkensvlees past niet goed bij ons menselijk lichaam. We zijn geschapen om voedsel te eten dat bovenaan de voedselketen staat waar leven in zit. Je kunt beter beperkt vlees eten, drie keer in de week en voor andere vleessoorten kiezen dan varkensvlees. Het is niet zo dat je geen varkensvees mag eten, we staan boven de wet. Maar het is niet heel verstandig.”

 

Uitzending van 10 jan. 2019  terug horen?

Wil je de hele uitzending met  gezonde en praktische tips vanuit een Bijbelse verdieping nog eens terug horen?  Ga dan naar:

https://www.grootnieuwsradio.nl/gezondheid/met-echte-voeding-kan-je-je-lichaam-voeden/

 

Reactie op de uitzending of vragen over het thema kun je hieronder kwijt.

 

Meer weten?

Kijk op www.gezondenweldoen.nl

Of mail naar  info@gezondenweldoen.nl 

Please reload

Eerder gepubliceerd:

Please reload

Archive

Please reload

Wij steunen o.a.:

Logo stichting gratis gezond 2018.png

Volg ons:

Contact:

opleidingen@gezondenweldoen.nl

Tel. (31) (6) 48 43 97 61

 

Locaties:

Doorn en Ede

 

©2019  GEZOND & WELDOEN - GEZONDHEIDSOACHES MET EEN MISSIE.  ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.       PRIVACY  VERKLARING >>>