google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Actuele data informatiebijeenkomsten basisopleiding Gezond & Weldoen Leefstijlcoach


Heb je een passie voor gezond leven en wil je daadwerkelijk verschil maken in de levens van mensen om je heen? Spreken de uitgangspunten, de missie en de visie van ons opleidingsinstituut je aan? Neem dan contact op voor een persoonlijk gesprek of geef je op voor één van de informatie-bijeenkomsten voor de Bijbels onderbouwde basisopleiding Gezond & Weldoen leefstijlcoach.

We willen je graag persoonlijk ontmoeten en horen wat jou beweegt om als Leefstijlcoach aan de slag te gaan. Ook kun je dan alle vragen die je hebt op ons afvuren en kennismaken met docenten van ons team. De data tref je hieronder aan.

Voor wie?

Voor de basisopleiding Gezond & Weldoen Leefstijlcoach zijn we vooral op zoek naar mensen die onze Bijbelse uitgangspunten van harte omarmen. De basisopleiding is inclusief de unieke module Bijbel & Voeding. We zoeken voor deze opleiding met name praktijkondersteuners, wijkverpleegkundigen, huisartsen, fitnessdeskundigen, onderwijs- en verpleegkundigen, gewichtsconsulenten en diëtisten en personen die daarvoor in opleiding zijn. Samen kunnen we in het werkveld direct een fundamenteel verschil maken.Tijdens de opleiding leer je hoe je mensen in hun kracht kunt zetten voor een blijvend gezonde leefstijl voor lichaam en geest. Je leert ook over de basisbeginselen van coaching (iets anders dan 'advies geven') en je wordt in verband daarmee zelf ook een tijd lang op leefstijl gecoacht.​ Ook na de basisopleiding kun je rekenen op onze back-up.

Als je een medische achtergrond hebt, gewichtsconsulent, diëtist of fitnesscoach bent zal de opleiding goed aansluiten bij wat je (deels) al hebt geleerd. De basisopleiding is praktijkgericht. Je leert vooral verbanden zien tussen de leefstijlbasics en wat de Bijbel zegt over lichamelijke en mentale gezondheid.

Studiepunten nodig?

Onze leefstijlopleidingen zijn geaccrediteerd door de beroepsvereniging BGN

(15 studiepunten).

Wanneer en waar?

Geef je op voor één van onderstaande informatie-bijeenkomsten.

Laat ons weten wat jou motiveert om als leefstijlcoach te willen werken en wat je van ons nodig hebt om daarmee verder te komen.

De tijden zijn van 19.30 uur tot 21 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Toegang gratis, vooraf reserveren noodzakelijk.

Mail naar: info@gezondenweldoen.nl, t.a.v. Rosaline Ratering McDonald, oprichtster van Gezond & Weldoen

De actuele data in 2019 zijn:

Maandagavond 16 september 2019, Brandpunt, Postweg 18 Doorn

Dinsdagavond 12 november 2019, TESQUA, Horsterweg 3, Ede (!)

.

bottom of page