google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Nieuw: workshops gezond leven voor mannen. Met hamburgers van Sylvester.


Sorry dames, deze is écht alleen voor mannen. Niet zomaar mannen maar kerels die een gezonde uitdaging weten de waarderen: de 'men only' workshops onder leiding van Gezond & Weldoen leefstijlcoach Sylvester Rozema.

Op afspraak verzorgt Sylvester Rozema laagdrempelige workshops over een gezonde(re) leefstijl, met praktijkgerichte doe-opdrachten, een potje walking voetbal en natuurlijk de derde helft met een broodje hamburger, maar dan gezond.

Sylvester Rozema is leefstijlcoach en vakdocent Creatief Ondernemen bij

Gezond & Weldoen opleidingsinstituut voor leefstijlcoaches op Bijbelse grondslag. Dankzij eenvoudige tips is hij spontaan 9 kilo afgevallen, medicijnvrij en een stuk fitter geworden. Zijn kennis en ervaring deelt hij nu met jou en je gemeente of collega’s. Deze workshop is ideaal voor een mannenavond en heren - neem vooral jullie zonen mee - want het thema Vader-Zoon komt terug in het onderwijs over gezond leven, voorafgaand aan de fysieke uitdaging.

De kosten zijn ongeveer 10,00 per persoon. De activiteit kan plaatsvinden bij

De Betteld in Zelhem, of op locatie elders in het land.

Voor een offerte op maat mail naar: sylvester@gezondenweldoen.nl

of bel rechtstreeks: 06 - 10 64 47 61.

bottom of page