google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Lezing over yoga bij De Betteld in Zelhem op 7 augustus 2018


DOORN – Is yoga een onschuldige vorm van ontspanning? Op dinsdag 7 augustus 2018 verzorgt leefstijlcoach Rosaline McDonald – Ratering bij conferentiecentrum De Betteld in Zelhem een introductie over dit onderwerp. Na de introductie weet je meer over de fysieke voor- en nadelen, de verschillende vormen van yoga, over de geestelijke achtergrond en alternatieven voor ontspanning.

De oprichtster van opleidingsinstituut Gezond & Weldoen, wil christenen waarschuwen tegen ‘onschuldige’ vormen van yoga en alternatieven aanreiken. “De asana’s, de yoga-houdingen die de hindoe-goden weerspiegelen en het aanbidden en je laten leiden door de Heilige Geest hebben niets met elkaar gemeen. Voor mensen die niets ‘met Jezus’ hebben is deze boodschap een grote dwaasheid en zijn alle goden - zo men al in een God gelooft - één pot nat. Maar Gods volk loopt gevaar door gebrek aan kennis over alternatieve vormen om tot ontspanning te kunnen komen.” aldus Rosaline.

De toegang voor de lezing op 7 augustus bij De Betteld in Zelhem (Aaltenseweg 11) is gratis.

Tijd: van 13.30 tot 15 uur.

Er is een collecte voor de Stichting Gratis Gezond (www.stichtinggratisgezond.nl).

Rosaline McDonald is de oprichtster van opleidingsinstituut Gezond & Weldoen, voor leefstijlcoaches met een missie op Bijbelse grondslag. Zie www.gezondenweldoen.nl

bottom of page