google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Introductie Bijbel & Voeding op 24 juli bij De Betteld in Zelhem


DOORN - Op dinsdag 24 juli 2018 verzorgt leefstijlcoach Rosaline McDonald – Ratering bij conferentiecentrum De Betteld in Zelhem een introductie over gezonde voeding en wat de Bijbel ons daarover leert. Op dinsdag 4 september organiseert Gezond & Weldoen een volledige studiedag over dit onderwerp.

Aan de orde komen o.a.:

- voeding en zorg voor de schepping, zorg voor jezelf, zorg voor de ander

- het scheppingsmenu

- voeding na de zondeval

- met o.a. het belang van de toevoeging van B12

- de 7 universele kenmerken van het beste dieet

- wel of geen varkensvlees?

- wel of geen alcohol?

- vasten: de geestelijke en fysieke dimensies

- voeding als onderdeel van de gecombineerde totaalaanpak voor een gezondere leefstijl.

Ook krijg je inspirerende tips en recepten voor thuis. De introductie op 24 juli is gratis en vindt plaats bij De Betteld (Aaltenseweg 11) in Zelhem, van 13.30 tot 15 uur. Er is een collecte voor de ANBI stichting Gratis Gezond (www.stichtinggratisgezond.nl). Rosaline McDonald is de oprichtster van opleidingsinstituut Gezond & Weldoen, voor leefstijlcoaches met een missie. Zie www.gezondenweldoen.nl

bottom of page