google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Collectiviteitskorting op maandpremie van zorgverzekering via Gezond & Weldoen leefstijlcoaches


Gezond leven lóónt: minder uitval op het werk met alle gevolgen van dien, minder ziektekosten, minder eigen bijdragen, minder kosten voor reistijd van en naar het ziekenhuis. Preventie levert winst op, niet alleen voor je gezondheid, ook voor je portemonnee! Cliënten van Gezond & Weldoen leefstijlcoaches kunnen bovendien collectiviteitskorting krijgen op de maandpremie van de (eigen) zorgverzekering.


Het voordeel kan oplopen tot vele tientallen euro's per polis per jaar. Men hoeft niet over te stappen naar een andere zorgverzekeraar als men klant is bij één van de verzekeraars, met wie wij samenwerken. Hieronder een actueel overzicht van verzekeraars die onze cliënten ook in 2022 weer collectiviteitskorting geven.

Voor wie?

Deze service is voor cliënten van leefstijlcoaches van Gezond & Weldoen. Om van dit voordeel gebruik te maken hoeft u niet te wachten tot 1 januari. Beginnen met besparen op de maandpremie kan hele jaar door. Het voordeel geldt tot 1 januari 2023. Daarna bestaan er geen collectiviteitskortingen meer. Dit is een politiek besluit.


Hoe krijgt u de korting?

Stuur een mail naar: info@gezondenweldoen.nl en vermeld de naam van uw Gezond & Weldoen leefstijlcoach. Wij nemen contact met u op en vertellen u hoe u de korting kunt verwezenlijken. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

VOORDELEN COLLECTIVITEITSKORTING:
- u blijft klant bij één van de onderstaande verzekeraars
- u houdt uw eigen zorgpolis, u betaalt alleen minder premie per maand.
- er verandert niets aan de manier van declareren.
- gezondheidsvragen zijn niet van toepassing.
- de korting geldt voor alle (!) premiebetalende gezinsleden.

​​​


DEELNEMENDE MAATSCHAPPIJEN EN KORTINGSPERCENTAGES 2022 (*)


Basis Aanvullende verzekering​


Nat. Nederlanden 3% 9%


Menzis 5% 7%

OHRA 4% 5%

ONVZ 0% 7%

VGZ (* *) 2% 5%


Zorg Direct 5% 5%

Als u in loondienst bent kunnen we u de volgende kortingen aanbieden:

OHRA 4% 5%

Menzis 5% 7%

ONVZ 4% 10%

VGZ 4% 10%


CZ 2.5% 10%


Zilveren Kruis 2.5% 10%

Zorg Direct 5% 7%


Let op:

* Indien u een internetvariant-verzekering heeft, een budget polis heeft of een speciale doelgroeppakket heeft, is het niet altijd mogelijk daar bovenop collectieve korting te ontvangen. Ook als u al korting ontvangt via uw werkgever komt u niet altijd in aanmerking voor onze collectiviteitskorting (die mogelijk lager uitvalt). Maar u kunt zich via een mail aan info@gezondenweldoen.nl toch altijd vrijblijvend aanmelden, zodat we e.e.a voor u kunnen laten nakijken en u daarover kunnen informeren.

* * De collectieve kortingsregelingen bij VGZ zijn niet van toepassing voor de zgn. doelgroep pakketten en de tandartskostenverzekering.

Gezond & Weldoen adviseert NIET inhoudelijk over zorgverzekeringen. Raadpleeg daarvoor uw verzekeringsdeskundige.

Disclaimer: percentages 2022 i.s.m. Wellness Zorg

Wijzigingen voorbehouden.

bottom of page