google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Nieuw: 3-daagse cursus Leefstijl & de huid


Je weet: schoonheid komt vanbinnen. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Schoonheid is onlosmakelijk verbonden met een gezonde leefstijl. Maar wat is nou ‘gezond’? En: hoe blijf je gezond? Wat zegt de wetenschap over gezonde voeding, beweging en ontspanning in relatie tot uiterlijke schoonheid?

Ben jij geïnteresseerd in dit onderwerp, bijvoorbeeld omdat je schoonheidsspecialist bent of wilt worden en wil je goed onderbouwd advies geven over het belang van een gezonde leefstijl, dan is de kennismakingscursus Leefstijl & de huid een aanrader. Je leert wat je met een gezonde leefstijl kunt doen om:

  • Huidveroudering tegen te gaan

  • Cellulitis aan te pakken

  • Acne en andere huidaandoeningen te verminderen

  • Overgewicht te bestrijden

  • Ontstekingen te remmen

  • En nog veel meer

Meld je dan aan voor deze 3-daagse cursus van Gezond & Weldoen, in samenwerking met Leefstijlplan RosaLife. In de cursus komen de BRAVO-basics (*) voor een gezonde leefstijl aan de orde. De nadruk ligt onder meer op natuurlijke voeding: hoe je met natuurlijke voeding en supplementen specifieke huidproblemen kunt voorkomen (dag 1 en 2). En ook heel belangrijk: het nut van sport en beweging (dag 2). Wat past wel en wat past niet bij jou en/of je klant en waarom? Je krijgt tips om op een plezierige manier in beweging te komen. Op de derde dag gaan we aan de slag met een Persoonlijk Leefstijl Advies (PLA) voor jouzelf en een proefcliënt en ontvang je een aantal professioneel op maat gemaakte voorbeeldmenu’s, met smaakvolle gerechten die laten zien hoe jij je lichaam kunt voeden in plaats van vullen.

Na deze cursus ben je enthousiast over de voordelen van een gezonde leefstijl en kun jij je klanten goed onderbouw advies geven over een gezondere leefstijl en de voordelen daarvan voor de huid. Voor jouzelf kan deze cursus bovendien een opstap zijn naar de opleiding Leefstijlcoach.

Data, kosten en locatie

De kosten voor de 3-daagse cursus bedragen 395,- euro ex. Btw. De lessen worden op maandagen gegeven. Daarnaast wordt er thuisstudie van je verwacht.

De cursusdata voor Leefstijl & de huid in de eerste helft van 2018 zijn:

  • Maandag 5 maart

  • Maandag 9 april

  • Maandag 7 mei

Locatie: Congrescentrum Het Brandpunt, Postweg 18 in Doorn.

De lestijden zijn van 13 tot 16.30 uur.

Ervaren docenten

Je krijgt les van ervaren docenten uit de praktijk, waaronder voedingsdeskundigen, sportdocenten en leefstijlcoaches. Na afloop ontvang je een certificaat als bewijs van deelname en kun je deelnemen aan de vervolgopleiding RosaLife Leefstijlcoach. De vervolgopleiding voor leefstijlcoach duurt ruim een half jaar en wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen.

bottom of page