google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM
top of page

Informatie avond gezond leven kun je leren bij dr. Korbee in Alblasserdam


Eens per kwartaal vindt bij dr. Korbee van MedicaPlus Praktijk voor Functionele Geneeskunde in Alblasserdam een gratis informatieavond plaats over gezondheid, voeding of leefstijl.

Op woensdagavond 12 april 2017 is Gezond & Weldoen (www.gezondenweldoen.nl) te gast. Het thema is: “Gezond leven kun je leren”.

De presentatie op 12 april a.s. wordt gegeven door Rosaline Ratering, oprichter van Gezond & Weldoen. Rosaline is auteur van diverse boeken over sport en gezonde leefstijl en leidt leefstijlcoaches op. De missie van Gezond & Weldoen is een bijdrage leveren aan een gezondere samenleving met preventie als insteek. MedicaPlus en Gezond & Weldoen gaan vanaf mei 2017 samenwerken op het gebied van gezondheidspreventie.

Ondersteuning

“Om te voorkomen dat je ziek wordt of ter ondersteuning van het herstel tijdens ziekte is een gezonde leefstijl enorm belangrijk. Onderzoek toont aan dat éénderde tot de helft van alle ziekten en kwalen direct of indirect voortkomt uit een ongezonde leefstijl en milieuvervuiling. Uiteraard is een deel erfelijk bepaald, maar je kunt zelf echt veel doen om ziekten en kwalen buiten te deur te houden,” aldus Rosaline Ratering.

Tips

Op deze avond deelt Rosaline tips waarmee je thuis direct aan de slag kunt op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Bezoekers krijgen haar e-book ‘Jonger, fitter, slanker, de 12 succesfactoren voor een gezond leven, t.w.v. 12.50 euro. Ook kan men die avond kosteloos lid worden van de leefstijlorganisatie. Leden van Gezond &Weldoen krijgen collectiviteitskorting bij een aantal zorgverzekeraars waaronder PRO LIFE zodat de maandpremie lager wordt.

Locatie & tijd

Het adres is: Plantageweg 45, Alblasserdam (foto onder)

Aanvang presentatie: 20 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

De toegang is gratis.

Aanmelden: mail naar info@drkorbee.nl (uw naam, telefoonnummer en aantal gasten).

Meer informatie over MedicaPlus Praktijk voor functionele geneeskunde: www.drkorbee.nl

Meer informatie over Gezond & Weldoen: www.gezondenweldoen.nl

bottom of page