google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM Over

CURSISTEN OVER ONZE OPLEIDINGEN

OVER DE BASISOPLEIDING

GEZOND & WELDOEN LEEFSTIJLCOACH

(inclusief module Bijbel & Voeding):

                                   Ceesa van Slooten,

                                   verpleegkundige, natuurvoedingsadviseur,

                                   Praktijk Gaaf! Mussel (Groningen),

                                   juni 2018:

"In 2018 volgde ik, met veel plezier, de basisopleiding tot Leefstijlcoach bij Gezond en Weldoen. Eens in de twee weken werd er tijdens een lesavond ingegaan op de voorbereide lesstof. Onderwerpen als onder ander voeding, sport en beweging, ontspanning, meten en wegen en coaching kwamen voorbij. Alles werd gebaseerd op de vijf BRAVO-principes. Ook heeft Gezond & Weldoen een eigen ‘Leefstijl natuurlijk in balans’-traject ontworpen. Volgens deze methode leer je een aantal cliënten begeleiden. Ik vond het een pittige opleiding, omdat het nieuw voor mij was. Na de opleiding voelde ik mij klaar om mensen te begeleiden. Voor mij was de Bijbels holistische visie achter de theorie een fijne verdieping, die voor mij het belangrijkste verschil maakte. Ook vond ik de persoonlijke benadering van deskundige docenten met praktijkervaring

in het werkveld erg prettig."

 

                       Wilma van der Geer, Hbo psychomotorische                                               therapeut en bewegingsagoog, leefstijlcoach,                                               The Ambassador, Zwolle, aangesloten sinds 2014:

"Ik ben sinds 2014 betrokken bij Gezond & Weldoen. Een paar jaar geleden heb ik destijds als een van de eerste cusisten de basisopleiding afgerond. Die zag er toen iets anders uit dan nu. Voor mij was die basisopleiding een interessante bijscholing.  Ik ben Hbo opgeleid Psychomotorische therapeut en bewegingsagoog en werk nu inmiddels ook al een jaren als leefstijlcoach met een eigen praktijk. De tools die ik detijds heb geleerd bij

Gezond & Weldoen waren erg hulpzaam en zijn gericht op wat een cliënt in de praktijk nodig heeft om elke keer kleine stappen te zetten naar een blijvend resultaat. De opleiding richt zich niet alleen op voeding maar op de mens als geheel. Beweging en ontspanning zijn naast voeding ook belangrijke pijlers om te zorgen dat een client weer lekker in zijn vel komt te zitten. Het is erg fijn om een team om je heen te hebben; toen ik net begon als starter, maar ook nu, als ik tegen dingen aanloop waar ik zelf niet uitkom. 

Gezond & Weldoen bestaat uit een mooie groep professionals die elkaar helpen en ondersteunen."

                                Arianne van Hoften,  diëtist, orthomoleculair,                                             BIG geregistreerd, praktijk Vitalkinese,                                                         Oosterhout (NB); aangesloten sinds 2015:

"Er zijn diverse leefstijlprogramma’s echter Gezond                 & Weldoen onderscheidt zich als organisatie door                  het fundament waarop alles gestoeld is, Gods Woord.
We zien helaas steeds meer vermenging van goede reguliere methoden met allerlei niet Bijbelse spirituele invloeden en juist daarvoor dienen we als christen waakzaam te zijn.

God zegt in 1 Tess.5:21: "Onderzoek alles en behoud het goede". Gezond & Weldoen wordt kundig beheerd en de lesstof wordt voortdurend zorgvuldig getoetst.
De opleiding als leefstijlcoach wordt steeds geactualiseerd en is breed inzetbaar. Bovendien is het voor mij altijd inspirerend wanneer wij als coaches elkaar ontmoeten en zo onze passie voor Jezus en ons vak met elkaar kunnen delen. 
We vullen elkaar in het team mooi aan en kunnen zo allerlei mensen ondersteunen met hun gezondheid zodat zij in hun kracht komen."

 

 

                                     Yvonne Hakvoort uit Ede, verpleegkundige,                                                 BRAVO  leefstijlcoach;  

                                     gewichtsconsulent in opleiding, aangesloten                                                 bij  Gezond & Weldoen sinds 2018:

 

"De basisopleiding tot BRAVO leefstijlcoach van

Gezond & Weldoen heeft mij veel gebracht. Allereerst inzicht in mijn eigen leefstijl en hoe moeilijk het is om te veranderen. En hoe fijn het is als er iemand naast je staat die met je meeloopt en voor je bid. En die helpt om de focus te houden op wat een gezonde leefstijl is.

Wat ik het grootste pluspunt van deze opleiding vind is dat het breed opgezet is. En door de brede aanpak kun je mensen echt helpen om hun leefstijl te veranderen. De mens is geestelijk en lichamelijk een geheel en dat heeft heel veel invloed op elkaar. Door aandacht te schenken aan de hele mens bereik je zoveel meer. Door deze bijbels holistische visie ben ik gemotiveerd om mensen te helpen om te veranderen.

Ik ben blij dat ik deze opleiding gedaan heb, het is een goede basis voor de opleiding gewichtsconsult die ik nu volg."

Over BRAVO Plus™

voor ervaren gezondheidsprofessionals

                          Roeland Zeevenhoven                                                                                     Leefstijlcoach BLCN  geaccrediteerd
                                     Vitaliteitscoach Helden (GLI.

                                      Helden, mei 2019:

"De opleiding Leefstijlcoach BRAVO Plus heeft me direct bruikbare tools in handen gegeven die ik momenteel inzet bij de uitrol en uitvoering van de Gecombineerde Leefstijl Interventie. Mijn klanten reageren er bijzonder goed op en ze vinden het nog leuk om te doen ook. De lessen van de BRAV0 Plus opleiding van Gezond & Weldoen worden praktisch ingestoken waardoor het geleerde makkelijker beklijft. De enthousiaste manier van doceren maakt het daarbij leuk om de lessen bij te wonen.  Als aanvulling op een basisopleiding- of tussenstap naar een gerichte HBO opleiding beveel ik deze opleiding sterk aan."

                                   Claudia Dorland

                                   BGN gediplomeerd voedingsdeskundige                                                   Praktijk Voelt Goed, 

                                   Arnhem,  januari 2019:

 

"De BRAVO Plus opleiding van Gezond & Weldoen heeft mij duidelijke en praktische tools voor in de praktijk opgeleverd.Veel meer inzichten en dus meer inhoud voor mijn praktijk. Ik ga nu met meer zelfvertrouwen de consulten in en werk praktischer en niet trekkend aan mijn cliënten. Zo ontstaan er in de praktijk mooie inzichten en resultaten.

 

 

                           

                           Elise Hector, Hbo gezondheidscoach. 

                                Tayyibah Gezondheidseducatie                                                                    Amsterdam,  januari 2019: 

"Ik heb heel veel aan de BRAVO Plus ™ opleiding van

Gezond & Weldoen gehad voornamelijk vanwege de praktische tools en alle formats. Die zorgen ervoor dat ik veel effectiever en meer resultaatgericht kan werken.

Waar ik eerst telkens opnieuw het wiel aan het uitvinden was, kan ik nu volgens een bewezen effectief draaiboek en met zelfvertrouwen nieuwe cliënten aannemen. Daarnaast was het fijn om jullie te leren kennen en alle andere collega's. De behoefte aan intervisie is groot en ik houd graag contact."

 

 

                                  Ingrid Swaanen, gezondheidscoach en ANBOS                                        schoonheidsspecialist Belleza Vitaal, 

                                  Roosendaal, april 2019:

       

"Voor mij was de BRAVO Plus opleiding een verbreding en vooral een verdieping. Ik werk heel graag volgens de BRAVO richtlijnen. In het studieboek Leefstijlbegeleiding staat een duidelijke uitleg en onderbouwing, ook de digitale leeromgeving is handig om mee te werken. De tools en praktische handvaten die je aangereikt krijg, kun je meteen toepassen. Ik hanteer deze zowel voor Huidverbetering als voor Gezonde Leefstijl.

De docenten van Gezond & Weldoen zijn erg gedreven en hebben duidelijk oog voor de medemens, ieder beetje dat je je medemens gezonder kan maken is een mooie stap vinden zij. Hier kan ik mij helemaal in vinden. Hun enthousiasme brengen ze over op de cursisten, heel mooi. De input van de medecursisten is erg prettig tijdens de lessen en leerzaam. Door deze opleiding weet ik waar ik naar toe wil: preventief op de gezondheid werken."

.

\

Gezond & Weldoen 

steunt o.a.:

Logo stichting gratis gezond 2018.png

Volg ons:

Contact:

opleidingen@gezondenweldoen.nl

Tel. (31) (6) 48 43 97 61

 

Opleidingen in:

 

Doorn en Ede

 

©2019  GEZOND & WELDOEN - GEZONDHEIDSOACHES MET EEN MISSIE.  ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.       PRIVACY  VERKLARING >>>

View of Meditation Garden