google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM Succesvoller coachen? Ontdek hoe verandering van leefstijlgewoonten we
  • Redactie

Succesvoller coachen? Meld je aan voor de studiedag Ontdek de drijfveren op dinsdag 8 september 2020


Hoe werkt verandering van leefstijlgewoonten in de hersenen van mensen? Hoe kun je als leefstijlcoach het proces naar blijvende verandering effectief ondersteunen? Ontdek de drijfveren van je cliënten en boek meer succes als coach. Meld je aan voor de studiedag met praktijkcases op dinsdag 8 september 2020.


Ben jij Hbo-opgeleid diëtist, gediplomeerd gewichtsconsulent of multidisciplinair opgeleid leefstijlcoach en wil je je coachingstechnieken verfijnen? Dan is deze studiedag een echte aanrader voor jou. Gezond & Weldoen biedt deze boeiende studiedag in 2020 voor het derde achtereenvolgende jaar aan.


Neurobiologische processen

Het is een verdiepingsdag coaching waarbij wordt ingegaan op de fases van gedragsverandering (Prochaska), logische niveaus van gedragsverandering en gesprekstechnieken (m.n. motivational interviewing) om cliënten te kunnen begeleiden bij gedragsverandering op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl. Ook besteden we aandacht aan leefstijlcoaching vanuit de neurobiologische processen in het mensenbrein.

Praktische handvatten

Je krijgt praktische handvatten om tijdens je consulten te herkennen op welk niveau de cliënt zijn/haar doelen wil behalen en hoe die samenhangen met de diepere motivatie, overtuigingen en identiteit van de cliënt. Je leert nét dat ene stapje verder te gaan als het gaat om het SMART formuleren van doelen voor het behandelplan, zodat de cliënt intrinsiek gemotiveerd blijft om door te gaan met een gezondere leefstijl!

BGN studiepunten

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Lid van de BGN? Dan ontvang je 2.5 studiepunten.

Tijden en locatie

Tijden: 10:00 – 16.30 uur (inloop vanaf 9.45 uur)

Locatie: Hoofddorp (onder voorbehoud)


Kosten

Kosten: inclusief koffie/thee en deelnamecertificaat 85,- euro (ex Btw )


Aanmelden

Om je op te geven mail naar: info@gezondenweldoen.nl

Reageer snel want vol = vol.

Reserveringen worden op volgorde van betaling vastgelegd.

#coachingleefstijl #neurobiologischeprocessen #hoewerkendehersenenbijverandering #BGNnascholingengezondheid

54 keer bekeken

Aangesloten bij:

 

 

Volg ons:

Contact:

opleidingen@gezondenweldoen.nl

Tel. (31) (6) 48 43 97 61

 

©2019  GEZOND & WELDOEN - GEZONDHEIDSOACHES MET EEN MISSIE.  ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.       PRIVACY  VERKLARING >>>