google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM Succesvoller coachen? Ontdek hoe verandering van leefstijlgewoonten we
  • Redactie

Succesvoller coachen? Bezoek onze virtual classroom en ontdek de ware drijfveren van je cliënten!

Bijgewerkt: jun 5


Hoe werkt verandering van leefstijlgewoonten in de hersenen van mensen? Hoe kun je als leefstijlcoach het proces naar blijvende verandering effectief ondersteunen? Ontdek de drijfveren van je cliënten en boek meer succes als coach. Schrijf je nu in voor de succesvolle training voor gevorderde leefstijlcoaches en voedingsdeskundigen.


Ben jij Hbo-opgeleid diëtist, gediplomeerd gewichtsconsulent of multidisciplinair opgeleid leefstijlcoach en wil je je coaching technieken verfijnen? Dan is de cursus Ontdek de ware drijfveren van je cliënten een echte aanrader. Je krijgt les van Gezond & Weldoen docente drs. Anniek Sturm. Zij is voedingsdeskundige en docent leefstijlcoaching.

Wat leer je?

Ontdek de drijfveren van je cliënten is een verdiepingscursus Coaching voor Leefstijlcoaches en Gewichtsconsulenten waarbij ingegaan wordt op de fases van gedragsverandering, logische niveaus van gedragsverandering, het brein en gesprekstechnieken om cliënten te kunnen begeleiden bij gedragsverandering op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl.

Tijdens deze (online) scholing krijg je praktische handvatten om in consulten te herkennen op welk

niveau de cliënt zijn doelen wil behalen en hoe die samenhangen met de diepere motivatie, overtuigingen

en identiteit van de cliënt. Je krijgt een kijkje in het brein van de cliënt en leert net dat stapje verder te gaan als het gaat om het SMART formuleren van doelen voor het behandelplan zodat de cliënt intrinsiek gemotiveerd is 'om ervoor te gaan'.


Virtual classroom

De cursus wordt dit jaar voor het eerst ' aangeboden via een virtual classroom (ZOOM). Je kunt deze studie gewoon vanuit huis volgen.

Er zijn qua data twee mogelijkheden. Opties waaruit je kunt kiezen zijn 8 en 15 juli 2020 (de eerste cursus) en 8 en 15 september (de tweede cursus).


Onderwerpen per lesdag

We besteden met name aandacht aan leefstijlcoaching vanuit de neurobiologische processen in het mensenbrein. Onderwerpen die aan de orde komen op de achtereenvolgende dagen zijn:

Dag 1: - inleiding gedragsverandering - wat is gedrag - het brein (3-lagig brein, bewust/onbewust, habit loop, methode kleine stappen) - motivatie (ASE model, randvoorwaarden, logische niveau’s, coaching) - casuïstiek

Dag 2: - gedragsverandering en stress - intentie (stages of change, behavioral change techniques) - barrieres en vaardigheden - motivational interviewing - casuistiek BGN studiepunten

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Lid van de BGN? Dan krijg je 5 studiepunten (aanvraag in behandeling).

Tijden

Tijden: 9.30 – 15.30 uur.


Kosten

Kosten: 99,- euro (ex Btw )


Aanmelden

Om je op te geven mail naar: info@gezondenweldoen.nl

Reageer snel want vol = vol. Maximaal 12 personen per groep.

Reserveringen worden op volgorde van betaling vastgelegd.


#coachingleefstijl #neurobiologischeprocessen #hoewerkendehersenenbijverandering #BGNnascholingengezondheid

Aangesloten bij:

 

 

Sponsor van:

Volg ons:

Contact:

Mail: opleidingen@gezondenweldoen.nl

Telefoon: (31) (6) 48 43 97 61

KvK nummer: 09174397

BTW: NL 001544384B38

Bank nummer:  NL03ABNA 0445.39.40.48

 

©2020  GEZOND & WELDOEN - GEZONDHEIDSOACHES MET EEN MISSIE.  ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.. PRIVACY VERKLARING >>>