google-site-verification=JcA8t10rf9l0baaIkXv8ZzWUoSQ-ujmoZ5wg44ee4vM De 7 highlights die Gezond & Weldoen als leefstijlopleider bijzonder m
  • Redactie

De 7 highlights die Gezond & Weldoen als leefstijlopleider bijzonder makenDOORN - Opleidingsinstituut Gezond & Weldoen onderscheidt zich van andere aanbieders op basis van de missie en specifieke vakkennis en ervaring met betrekking tot leefstijl en leefstijlbegeleiding. Gezond & Weldoen is het opleidingsinstituut voor gezondheidscoaches met een missie. Hier zijn onze 7 unieke highlights.

1. Wij zijn gespecialiseerd in opleidingen voor leefstijlbegeleiding voor verschillende doelgroepen op verschillende niveau's.

2.We onderscheiden ons van andere opleiders op basis van onze missie & visie.

3. We voorzien de cursisten van unieke, in de praktijk bewezen effectieve tools, om cliënten succesvol te kunnen begeleiden naar een blijvend gezondere leefstijl.

Eén van de tools is de BRAVO-leefstijlinterventie LNIB, met onder meer op maat gemaakt dagmenu's, binnen de wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen van de Gezondheidsraad.

Voor sport en beweging hanteren we eveneens wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen (Kenniscentrum Sport) en leer je over het belang van corestability, dagelijkse beweging, conditie- en krachttraining.

4. Na de basisopleiding Gezond & Weldoen Leefstijlcoach BRAVO zorgen we voor back-up en pr-ondersteuning. Als leefstijlcoach wil je immers je kostbare werkuren zoveel mogelijk besteden aan het begeleiden van cliënten en zo min mogelijk aan randzaken.

5. Je krijgt les in kleine groepen van maximaal 10 personen.

We staan je terzijde met persoonlijk loopbaan advies.

Wat je met onze opleidingen in de praktijk kunt, lees je bij Veelgestelde vragen.

6. Na de opleiding kun je een deel van je cliënten van dienst zijn met collectiviteitskorting op de maandpremie van hun zorgverzekeraar. Gezond & Weldoen heeft hiervoor unieke afspraken gemaakt met een aantal (grote) zorgverzekeraars. De collectiviteitskorting wordt via onze coaches verstrekt en geldt voor zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering. Voor mee informatie zie: collectiviteitskorting via leefstijlcoaches Gezond & Weldoen.


Ervaren vakdocenten

Je krijgt bij Gezond & Weldoen les van Hbo-geschoolde, CRKBO-geregistreerde vakdocenten met jarenlange praktijkervaring als leefstijlcoach.

Op de foto v.l.n.r . (boven) drs. Anniek Sturm (www.voedzaamadvies.nl), Rosaline Ratering McDonald (grondlegster/oprichtster), Marianne Hak (ervaringsdeskundige, praktijk Ik wil in balans komen). Onder: Sylvester Rozema (voormalig voorzitter Stichting Gratis Gezond) en Corrine Snijders-Caspers (Snijders Consultancy en praktijk Appeltje Eitje).


Meer weten?

Kijk op www.gezondenweldoen.nl/missie

of mail naar info@gezondenweldoen.nl

Bij de foto:

Ons docententeam bij opleidingslocatie Het Brandpunt in Doorn (2018)

#de7highlightsdiegezondenweldoenalsopleider #bijzondereleefstijlopleiding #bijzondereleefstijlopleider #gespecialiseerdeleefstijlopleider #gespecialiseerdevakdocentenleefstijlopleidingen #incompanyleefstijlopleiding #incompanyleefstijl #coachingbijvoedingenbewegingindewellness #corrinesnijders #annieksturm #rosalinemcdonaldraterring #marinanehak

0 keer bekeken

Aangesloten bij:

 

 

Sponsor van:

Volg ons:

Contact:

Mail: opleidingen@gezondenweldoen.nl

Telefoon: (31) (6) 48 43 97 61

KvK nummer: 09174397

BTW: NL 001544384B38

Bank nummer:  NL03ABNA 0445.39.40.48

 

©2020  GEZOND & WELDOEN - GEZONDHEIDSOACHES MET EEN MISSIE.  ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.. PRIVACY VERKLARING >>>